Kedves Gyerekek, kedves Barátaim!

 

Nagyon örülök, hogy ezt a szöveget olvassátok. Ez azt jelzi, hogy valamiképpen felkeltette az érdeklődéseteket az írói munkásságom. Mert leginkább a Ti megtisztelő figyelmetektől leszek boldog. Ti vagytok azok, akiknek még érdemes írni. És azok is, akik közé leginkább szeretek találkozókra járni. Jó látni a rácsodálkozó, csillogó szemeteket, megtapasztalni az önfeledt lelkesedéseteket. Elmondom, mit írtam Nektek eddig.

 

A lapokban publikált számtalan mese mellett négy kötetem jelent meg a mese műfajában. Úgy hívják őket, hogy meseregények. A főszereplőjük egy hős vitéz. Az ő megtisztulás utáni vágyát mutatják be a humoros történetek. A patyolattiszta fehérségre vágyik, az igazi jóságra. Az első három  könyv címében a neve is benne van!  A Szivárvány lovag 2000-ben, a Szivárvány lovag újabb kalandjai 2005-ben, a Szivárvány lovag legújabb kalandjai 2009-ben került az én kedves olvasóim elé. A Színország lovagjáról alább olvashatsz! Ha érdekelnek a könyvekben található mesék, kattints a lenti képekre. Nem szaporítom tovább a szót, alkoss róluk véleményt magad.

 

A Hihetetlen mesék könyvéről is megtudhatsz mindent, ha a kurzort a könyvre teszed, és parancsot adsz az ujjadnak! Ha a rajzra klikkelsz, gyerekek Szivárvány lovagos alkotásait nézegetheted, melyeket nekem rajzoltak. Mindig meghatódom, ha rájuk nézek.

 

A meditálók titka ifjúsági regény. 2016 végén jelent meg. Sok-sok kaland, rejtély, misztikum és humor jellemzi. Három hősöm, két fiú és egy kislány a világűrben száguldozik egy idegen lény gazdátlan űrhajóján, számtalan érdekes dolgot megtapasztalva a csillagászat tudományából, az ősi történelemből. Elvégre művelteknek kell lenniük, ha meg akarják menteni a Naprendszert a pusztulástól. És összetartónak, egymást szeretőnek, önfeláldozónak. Szerintem a könyv külalakja is nagyon szépre sikeredett. Köszönet érte mindenkinek, aki elősegítette a létrejöttét. 12 éves kortól ajánlom bárkinek. A pedagógusoknak is hasznukra válhat.

 

A Színország lovagja. 2020-ban került az üzletekbe. Tartalmaz minden Szivárvány lovagos könyvet, a befejező történettel együtt. 8 éves kortól már érteni fogjátok. De elolvashatja bárki, aki lélekben meg szeretne melegedni a lovag tüzénél. Részlet a kép alatt!

 

Legutolsó könyvem, a Csatártánc, szintén ifjúsági regény. 2023 karácsonya elött jött ki a nyomdából. A hossza gyerekpróbáló: 260 oldalnyi izgalom, kaland, rejtély és érzelem. Ha netán belefogtok az olvasásába, akkor megismerhetitek a mondák, mítoszok görög hőseit, isteneit, akik minden erejükkel igyekeznek keresztbe tenni az én furfangos eszű főszereplőmnek. Aki szerencsére nincs egyedül! A képre kattintva elolvashatjátok a regény legelejét.

 

A könyvrészletek után nyugodtan kommentelhettek, kattintsatok a mentésre, és ha engedélyezem, megjelentek alul a hozzászólások között. Nem vagyok beképzelt, csak a kéretlen reklámok miatt vált ilyen bonyolulttá a helyzet.

 

Nevessetek sokat, és gondoljatok arra, hogy hamarosan tiétek lesz ez a világ! És nem mindegy, hogy mire lesz nyitott a lelketek.

 

Gyerekeknek