Új lejátszó, és amit jelenleg csinálok

← Vissza

Üdv mindenkinek!

 

Az oldalam karban tartója új lejátszót rakott fel a Zenéim menüpont alá. Most már minden szerkentyűn lejátszhatók a dalaim. Akár telefonon is.

Azért nem jelentkezem egy ideje zenékkel, mert vettem egy Cubase zeneszerkesztő programot új hangkártyával, hangfalakkal és mikrofonnal együtt. Most tanulom a használatukat. Remélem, hogy összehasonlíthatatlanul jobb hangzásúak lesznek a zenéim.

A festészetben teljesen új stílussal kísérletezem. Ha lesz egy kiállításnyi új képem, tárlattal jelentkezem. A honlapon nem mutogatom őket.

Íróként kicsit visszahúzódtam, egy ifjúsági sorozattal vagyok elfoglalva. A harmadik kötetnél tartok. Jelenleg öt kötetesre tervezem a mondandómat. Úgy döntöttem, egyszerre írom meg az összeset, hogy folyamatosan adhassuk ki a könyveket. Akár kettőt is egy évben. Nem szeretnék úgy járni, mint a Szivárvány lovaggal... A lovagos könyvek tíz év alatt jelentek meg. Mire megjelent a következő kötet, már új korosztály olvasta. És az előző könyvet már nem lehetett beszerezni...

Még ebben az évben jelentkezem valamivel. Addig is, akinek van hozzá türelme, olvassa a főoldalra írt gondolataimat! És írjon, ha valami nem világos. Kérdezhet bármiről.

 

Szép nyarat!