Első regényem 2007-ben jelent meg a Lilium Aurum kiadónál Tíz golyó Isten szívébe címmel. A kritikusok elég jókat írtak róla. Annyira szokatlan a benne leírt történet, hogy talán egy kicsivel több rácsodálkozást érdemelt volna. Hogy miről szól? Hát arról, amiről csaknem minden írásomban szó van! Több toleranciát, több empátiát, több szeretetet és kevesebb hatalomvágyat! Ha a könyvre kattintasz, elolvashatod a 2. golyót. Ne lepődj meg túlságosan! A jó érdekében bármilyen helyzet megteremtésére hajlandó vagyok. Amennyiben a hátlapra kergeted a kurzort, Kulcsár Ferenc fülszövegét olvashatod. Ő volt a regény értő szerkesztője.

 

Második regényem 2016-ban jelent meg A meditálók titka címmel. Ifjúsági regény, sok kalanddal, rejtéllyel, humorral és ismeretterjesztéssel. 12 éves kortól bárki elolvashatja. A csillagászatot tanító pedagógusoknak is ajánlom, hátha megismertetik a tanítványaikkal. A lenti kép alatt egy izgalmas részletet találsz a könyvből.

 

Harmadik regényem, a Csatártánc, 260 oldalnyi izgalom, kaland és érzelem. 2023 karácsonya előtt került az üzletekbe. Ez is az ifjúságnak íródott, azzal a nem titkolt céllal, hogy megismertessem velük a nyugati civilizáció gyökereit. Viccesen, rejtélyekkel teletűzdelve. Ha találkozni szeretnél a görög mítoszok, mondák hőseivel és isteneivel, akkor ez a te könyved. Persze az én irományomban egyik sem olyan, mint amilyennek a regék mondják... Ha a lenti képre kattintasz, elolvashatod a könyv legelejét, az alaphelyzetet. Ha megteszed, megköszönöm.

Regény