Megjelent!!!

Kedves Barátaim!

Örömmel jelentem, hogy ez a könyv Szivárvány lovag összes kalandjait tartalmazza. Azaz minden mesét, amit a lovagról eddig papírra vetettem. A befejező, vadonatúj történettel együtt!

Az első lovagos meseregény 2000-ben jelent meg. A második 2005-ben, a harmadik 2009-ben. Amint látjátok, a megjelenések közt akkorák a távolságok, hogy az éppen adott korosztály mindig kinőtte a következő részt, vagy már nem jutott hozzá az előzőhöz. Ez a kötet ezt a problémát orvosolja. Most egyszerre elolvashatjátok kedves hősöm valamennyi kalandját. Remélem, sok élményben lesz részetek!

8 éves kortól 100 éves korig ajánlom. De az is elolvashatja, aki tovább él.

A könyv külalakját, rajzait egy kicsit felnőttesebbre vettük, mert az író-olvasó találkozókon olykor az volt az érzésem, hogy a meséimet a negyedik, ötödik osztályosok kezdik érteni igazán. Azoknak meg már nem kellenek a karikatúraszerű, gyerekes rajzok. Szeretnek igazi lovagi páncélt nézegetni. Meg igazi lovat.

A Színország lovagja itt is megrendelhető, kedvezményes áron, az Elérhetőség menüpont alatti címen. A postaköltséget én állom! És lesz nagy névre szóló dedikálás is!

 

Részlet a könyvből:

http://www.csokaferenc.sk/szinorszag-lovagja

 

Az első ismertetés:

https://helyorseg.ma/rovat/ajanlo/szabo-bodo-renata-az-igazak-utjan

 

Az első más által választott részlet a befejező meséből:

https://helyorseg.ma/rovat/gyerekirodalom/csoka-ferenc-szinorszag-lovagja-reszlet