Kedvenc mesefilmem a Katedrában

← Vissza

El kell ismernem, az elmúlt hónapokban kicsit hanyagoltam a honlapot... Mentségemre csak azt tudom felhozni, hogy olyan igazán nagy dolgok nem történtek velem. És én örültem is ennek, mert így nyugodtan írogathattam az ifjúsági regényemet, melynek éppen a közepénél tartok. Meg lezárhattam a Szivárvány lovag trilógiát egy tizennégy oldalas befejező mesével. Egy könyvben szeretném látni az összes Szivárvány kalandot. Az illusztrátor már dolgozik az új képeken meg a könyv külalakján. Kiváncsian várom, mire jut.

Az ősz és a tél valószínűleg sokkal mozgalmasabb lesz. Úgy tűnik, benne leszek egy antológiában, aztán végre megjelenik az összefoglaló novelláskötetem.

Hamarosan új képeket akasztok fel a galéria virtuális falára. Hármat biztosan. A többit kiragadták a kezem közül még fotózás előtt.

Szeptember után a felújított stúdiómban is dolgozgatok néha. Rakok fel zenéket is, például a Pepita Tours utazási irodának írt indulót, vagy a Szivárvány lovag című zenés mesejátékom nyitódalát.

Az alábbiakban elolvashatod  a Katedra folyóiratban megjelent kis írásomat, mely a legkedvesebb mesefilmemről szól. Szerintem hozzáad valamicskét a képhez, melyet óhatatlanul kialakítasz rólam. És a szlovákiai magyar pedagógusok árva lapjának sem árt egy kis reklám! Less bele, ha sok az időd!

 

http://katedra.sk/2013/08/27/csoka-ferenc-varazslatok-kora/

 

A következő jelentkezésemig mosolyogj sokat!